Рецензије о Cardione

 • Бата
  Због своје зависности добио сам упорну хипертензију. Пушио до 35 цигарета дневно. Доктор ми је саветовао Cardione да подупирем судове. Почео сам да узимам 2 таблете дневно и после недељу дана осетио сам да је притисак престао нагло да расте.
  Cardione
 • Марко
  Прекомерна тежина ме спречава да се много крећем. Због тога ми притисак много скаче, посебно ујутру, након буђења. Смрачи ми се пред очима, земља ми одлази испод ногу. Сазнао сам за лек Cardione. Пио сам 2 таблете недељу дана, почео сам да примећујем да сам ујутру почео да се осећам много боље. Попио сам курс у потпуности, спустио притисак на нормалне вредности.
  Cardione
 • Zorica
  Почео сам да имам проблема са срцем пре 2 године, на позадини основне болести, крвни притисак је почео да расте. Узимам велики број таблета за срце, нисам желео да додам много лекова и за притисак. Сачувано Cardione. Само 1 таблета увече је помогла да се притисак стабилизује на 130/85.
  Cardione
 • Tijana
  Мој крвни притисак је почео током трудноће. Након рођења детета, притисак је стално био висок 150/95. Пошто нисам дојила, почела сам да узимам природни препарат Cardione. Месечни курс. Резултат - притисак се вратио у нормалу, главобоље су нестале.
  Cardione
 • Мария
  Никад нисам знао шта је висок крвни притисак. Увек сам се бавио спортом и водио активан живот. Али након повреде, морао сам да напустим спорт. И почео сам да имам проблема са крвним судовима и као резултат тога, висок крвни притисак. Дуго сам тражио лек, пробао сам многе лекове, али само Cardione у таблетама је заиста помогао да се смањи притисак на дуже време.
  Cardione
Рејтинг Cardione
5
14