Искуство употребе Cardione

Албена из Златограда поделила је своје искуство коришћења Cardione

висок притисак пре узимања Cardione

Cardione се носио са годинама хипертензије

Имам преко 5 година искуства у хипертензији. У почетку је болест била асимптоматска. После мањег физичког напора је дошло до умора, али нисам обраћао пажњу на то. Затим су се појавиле главобоље и вртоглавица. Моја породица је почела да примећује да имам поремећај памћења. Био сам иритиран из било ког разлога, од такве анксиозности почео сам лоше да спавам. Морао сам да видим доктора. После прегледа, дијагностикован ми је хипертензија ИИ стадијума. Доктор ми је рекао да се такви симптоми не могу толерисати и морао сам да се пријавим чим сам почео да примећујем промене у свом здрављу.

Откако сам започео болест, преписано ми је неколико лекова које сам морао да пијем неколико пута дневно, ујутру и увече, пре спавања. Многи лекови ми нису одговарали – неке таблете су ми стварале стомачне тегобе, друге су ме успавале да нисам могао да идем на посао. Морао сам да експериментишем да пронађем прави лек. Али након што сам их користио, почео сам да имам проблема са јетром.

На следећем прегледу код доктора, доктор ми је саветовао да пробам Cardione са природним састојцима. Наручио сам 2 паковања на веб страници произвођача и чекао пакет.

индикатори притиска су се стабилизовали након узимања Cardione

Како користити таблете, преглед лекова

Почео сам да узимам таблете Cardione, како је написано у упутству за употребу. Таблете су мале и без укуса. Начин пријема био је следећи: 1 таблета ујутру и 1 увече. Није везан за храну. Прво што сам приметио је да након узимања таблета није било непријатних сензација у стомаку, није било заосталог укуса са хемијским нијансама, што ме је често прогањало када сам узимао друге лекове.

Већ након 5 дана узимања Cardione, почео сам да примећујем да се моје здравље побољшало. Притисак је и даље био већи од нормалног, али сан је почео да се опоравља, главобоље су нестале. После 2 недеље, вртоглавица је потпуно нестала, крвни притисак се опоравио, памћење се побољшало.

Додатно сам наручио лек за пун курс, који сам имао 2 месеца. Преглед у болници је показао да ми је ниво холестерола смањен, налаз ми се вратио у нормалу, а крвни притисак стабилан 130/80.

Са Cardione постао сам ведрији, главобоље су престале да ме муче, расположење се поправило. Моја породица је приметила позитивне промене у мени.